17 Февруари, 2017 13:47 1 183 0

Започнаха снимките на мини продължението на "Наистина любов" (ВИДЕО)

  • наистина любов-
  • продължение-
  • филм-
  • love actually-
  • снимат-
  • романтична комедия

Филмът ще бъде излъчен за първи път във Великобритания

Започнаха снимките на мини продължението на "Наистина любов" (ВИДЕО) - 1

Започнаха снимките на продължението на емблематичната романтична комедия „Наистина любов” (Love actually). Първите кадри от филма се снимат тази седмица в Лондон, съобщава изданието „Бизнес Инсайдър“.

Това продължение обаче, ще бъде много по-кратко от оригинала, който излезе през 2003 г. и прикова зрителите в киносалоните за повече от 2 часа. Продължението ще бъде с продължителност едва 10 минути и ще се излъчи по телевизията вместо в кината.

Започнаха снимките на мини продължението на "Наистина любов" (ВИДЕО)

Въпреки всичко то събира почти изцяло всички звезди от класическата романтична комедия — Хю Грант, Бил Най, Колин Фърт, Кийра Найтли, Лиъм Нийсън и Роуън Аткинсън.

Минифилмчето ще бъде излъчено по ВВС 1 на 24 март, а средствата от него ще бъдат дарени за тазгодишното издание на благотворителна кампания Red Nose Day.

Той ще носи заглавието Red Nose Day Actually (игра на думи с препратка към английското заглавие на оригиналната лента — Love Actually).

Благотворителната кампания се организира от британската организация с нестопанска цел Comic Relief и цели да подпомага деца, произлизащи от бедни семейства.

От деня, в който излиза на бял свят, до днес приходите от "Наистина любов" възлизат на над 194 млн. британски лири. Интересът към него периодично ставаше причина за медийни спекулации около заснемането на продължението му.

Сега това продължение е факт и ни дели малко повече от месец от неговата премиера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА