7 Май, 2017 01:46 3 416 0

Правят филм за легендарен каубой

  • джереми ренер-
  • каубой-
  • филм

Джереми Ренер ще изиграе Док Холидей

Правят филм за легендарен каубой - 1

Джеръми Ренър ще изпълни ролята на легендарния каубой Док Холидей, съобщи „Холивуд Риптортър“.

В момента той е в напреднали преговори за ролята. Холидей е легендарен стрелец от Дивия Запад, който набира популярност като партньор на шериф Уайът Ърп.

Той е бил представят като образ от актьори като Вал Килмър, Кърк Дъглас и Денис Куейд. В тези филми обаче основен персонаж е бил този на Уайът Ърп.

В новата лента фокусът ще пада изцяло върху Холидей. Ще бъде проследен неговият преход от образован стоматолог до пропил се стрелец.

„Ние сме развълнувани да покажем този класически американски образ. Да видим как от уважаван стоматолог се превръща в ненадминат стрелец“, заяви Ренер.

Все още не е ясна датата за излизането на лентата. В момента се водят преговори с още актьори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА