8 Май, 2017 01:43 2 640 2

"Игра на тронове" получава още четири сериала

  • игра на тронове-
  • сериала-
  • нови

В момента се работи по проекти за спинофи към продукцията

"Игра на тронове" получава още четири сериала - 1
Снимка: БТА/AP

От телевизионната мрежа HBO работят по четири различни сериала, които да продължат вселената на „Игра на тронове', съобщи EW.

През лятото ще излезе седмият сезон на сериала. През следващата година зрителите ще видят финала на историята с осми сезон. „Игра на тронове“ се превърна в истински феномен и най-гледания сериал на HBO.

За това и от медията не искат просто така да приключат с него. Вече се работи по четири различни проекта за спинофи от различни сценаристи. Сред тях е и писателят на поредицата „Песен за огън и Лед“ Джордж Р. Р. Мартин. Всеки евентуален нов сериал ще бъде обсъден с него като писател на книгите, по които се прави поредицата.

Има възможност някои от проектите да се заснемат като минисериали, а други като сезонни продукции. До този момент имаше слухове за отделен сериал само за Джон Сноу. От HBO все още не са дали подробности за сюжета на никой от проектите. В момента се работи по плана за сезон 8.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лопатата

    1 9 Отговор
    Феноменална глупост е този сериал.
  • 2 Сак Алиев

    5 0 Отговор
    Като псевдонима ти...