Last news in Fakti

11 Май, 2017 22:36 5 509 6

Министърът на културата поздрави Криско за рождения ден

  • боил банов-
  • криско-
  • рожден ден
Министърът на културата поздрави Криско за рождения ден - 1
Снимки: фейсбук

Кристиан Талев - Криско е получил официално поздравление за рождения си ден от министъра на културата Боил Банов. Рапърът сам публикува писмото от министъра във фейсбук и написа 'За мен е чест, господин Банов!"

Кристиан Талев е роден на 11 май 1988 г. в София, но израства в Габрово. Кариерата му стартира с детски музикални предавания. Наречен е „Цар лъв“ в предаването „Като лъвовете“. Има над 10 хита и видеоклипове.Министърът на културата поздрави Криско за рождения ден


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    6 5 Отговор
    Министъра на културата поздравява някъв дето пее за наркотици и коври, ма то нормално де, кат са сетя ква ни е държавата.......
  • 2 станишев

    7 3 Отговор
    Пълна простотия, "творчеството" на Криско е меко казано деморализиращо за подрастващите, негова си работа, но да го поздрави министърът на културата за това е срамно! За каква култура става дума тук?
  • 3 Reader

    2 1 Отговор
    Глупости на търкалета! Това писмо може да е от всеки. Нито е на бланка на министерството, нито има печат, нито изходящ номер. Министърът сигурно на крака му го е носел, м? Хахах! Смешник. А овцете веднага се вързват на поредната тъпотия и измама.
  • 4 ququ

    0 1 Отговор
    Б.Б. да се самосезира и да издуха и тоя министър.
  • 5 гост

    0 1 Отговор
    Криско, Павел, Венци ... дърти лешпери, изглеждащи комично и нелепо. "Мъже" на възраст, в която би трябвало да са в пъти по-отговорни както като визия, така и като послания и т.н.
    След няма и 10 години ще са аналози на Иван и Андрей от БТВ, които гонят 40-така, а продължават да се държат келешки, като в първите си предавания.
    Азис е в пъти по-стойностен като текстове и макар, и той да е някакво странно извращение, поне може да пее.
    ...изобщо, като погледнеш днешните кумири, ти обхващат смесени чувства: Да повръщаш ли, да ги пребиеш ли?!

    За мен Графа е човека, който се разви правилно, според житейският си път и творчество.
  • 6 1Въпрос

    1 1 Отговор
    Е*ти излагацията.Това в днешни времена е колтур трегер номер едно в държавата наравно с чалгата.А честито!