21 Юли, 2017 01:16 2 872 1

Филмът за Queen стартира през есента (ВИДЕО)

  • queen-
  • куин-
  • фреди меркюри-
  • брайън сингър-
  • рами малек-
  • бохемска рапсодия: филмът

Режисьор на лентата ще е Брайън Сингър, а Рами Малек ще се превъплъти в образа на Фреди Меркюри

Филмът за Queen стартира през есента (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Група Queen потвърди, че през септември ще започнат снимките на посветен на нея биографичен филм, съобщи Contactmusic.

Режисьор на лентата ще е носителят на "Оскар" Брайън Сингър, а Рами Малек ще се превъплъти в образа на Фреди Меркюри. Групата увери, че "Бохемска история: Филмът" скоро ще се появи по екраните.

Легендарната банда включва Брайън Мей и Роджър Тейлър, а бивши нейни членове са Джон Дийкън и починалият Меркюри. Сега Queen оповести, че работата над филма вече официално е започнала, като началото на главните снимки е планирано за септември.

Рами Малек ще изпълни ролята на вокалиста Фреди Меркюри, който си отиде от този свят вследствие на усложнения от СПИН през 1991 г., докато зад камерата ще застане Брайън Сингър, режисьорът на "Х-мен" и "Обичайните заподозрени".

Отдавна се носят слухове за "Бохемска рапсодия: Филмът", но сега сайтът на Queen ще стане най-директният източник на официална информация. Тук ще се научават последните новини за работата над проекта. Редовно ще има вътрешна информация, която ще бъде споделена с феновете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско инструктора

    2 0 Отговор
    Пуснах на една колежка набор 96-та песни на Куин акапело - само вокал! Разплака се... За няма и 2 месеца половината палуба си е налепила плакати на Фреди (бачкам на круизен кораб)! Велики, Легендарни, Феноменални!!!