20 Август, 2017 01:48 2 622 0

Бен Афлек няма да играе Батман?

  • батман-
  • играе-
  • батман

Това обяви неговият брат Кейси

Бен Афлек няма да играе Батман? - 1
Снимка: БТА/AP

Бен Афлек няма да играе главната роля в новия филм за Батман. Това заяви неговият брат Кейси Афлек, цитиран от Screen Rant.

Афлек изигра ролята в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ и в предстоящия да излезе „Лигата на справедливостта“. Той обаче не смята да се появи в самостоятелния филм за героя.

Първоначално беше планирано той да изпълни главната роля и да режисира лентата. В последствие обаче актьорът сам се отказа от режисьорското място.

„Смятам, че Бен беше добър Батман. Всъщност той беше страхотен. Той имаше този геройски образ, с който можеше да работи. Не мисля обаче, че той ще направи самостоятелния филм. Просто не ми се вижда вероятно. Май издадох новина“, заяви Кейси.

Вече се смята, че между Афлек и екипа зад продукцията има сериозни различия по нейното реализиране. Очаква се той да потвърди дали ще играе ролята.тай, цитиран от ТАСС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА