Last news in Fakti

21 Август, 2017 04:25 3 676 0

Как трябваше да завърши "Извънземното"

  • извънземното-
  • финал-
  • филм

Друга сцена е трябвало да сложи точка на лентата

Как трябваше да завърши "Извънземното" - 1
Снимка: YouTube

„Извънземното“ е един от легендарните филми на Стивън Спилбърг. Неговият финал обаче е трябвало да бъде различен, съобщи Screen Rant.

Филмът излезе през 1982 г. и се превърна в най-печелившия към онзи момент. Той завършва с корабът на извънземното, който излита, изпратен от децата, които са се грижили за E.T.

“Това не трябваше да е сцената, която закрива филма. Оригиналната идея беше на финала да видите как всички деца играем „Тъмници и дракони“. След това камерата отива на покрива и там виждаме комуникатора, който работи. Тоест Елиът все още е във връзка с извънземното. Тогава обаче видяхме сцената с кората. Тя беше толкова добра, че нямаше как да има нещо след нея. Това беше умно решение“, заявява Робърт МакНътан. Той изигра ролята на големия брат.

През тази година филмът навършва 35 години. По този случай продуцентите му ще пуснат специално негово издание по кината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА