Last news in Fakti

9 Октомври, 2017 01:29 2 167 3

Ким Катрал не искала да играе в "Сексът и градът 3"

  • сексът и градът-
  • филм-
  • ким катрал

Това призна самата актриса

Ким Катрал не искала да играе в "Сексът и градът 3" - 1
Снимка: Shutterstock

Ким Катрал отхвърли твърденията, че третата част на „Сексът и градът“ е пропаднала заради нейни условия, съобщи „Гардиън“.

През тази седмица беше обявено, че трета част на поредицата няма да бъде заснета. Веднага се появиха слухове, че причината са били големите изисквания на Катрал за ролята.

„Единствените изисквания, които съм имала бяха, че не искам да правя трети филм. Заявила съм това още през 2016 г.“, написа Катрал в Twitter.

Известно е, че тя имаше противоречия със Сара Джесика Паркър още по време на снимките на сериала. Самата Паркър изрази съжаление, че снимките на продукцията са пропаднали.

„Ние имахме прекрасен сценарий. Не е толкова разочароващо, че няма да можем да направим историята. Разочароващо е, че публиката, която толкова много я искаше, няма да я види“, заяви Паркър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не мое всички да ни кефат гадости

    2 1 Отговор
    Таа уродливата С.Д. Паркър ако застане до кош за боклук ще реша че кошчето е манекен! МОе ли такова естетическо недоразумение да ми се предлага като успешна и желана актриса? Ако искам да гледам хорор с къдрава, зъбата, кривокрака, кокалеста вещица щях да си пусна точно... Сексът и градът!
  • 2 Morgoth

    1 0 Отговор
    Ако сериала се котира достатъчно добре просто сменят актрисата, която не иска да се снима и толкова. Какъв му е проблема?
  • 3 ШТиБ

    0 0 Отговор
    Ма и на тфа куче Сара не й липсва самочувствие!