12 Ноември, 2017 21:32 3 157 0

Лигата на справедливостта иска Отмъстителите

  • лигата на справедливостта-
  • филм-
  • отмъстителите

Може ли всички герои да бъдат събрани в един филм

Лигата на справедливостта иска Отмъстителите - 1
Снимка: БТА/AP

Актьорите от предстоящият да излезе филм „Лигата на справедливостта“ споделиха, че с удоволствие биха участвали в общ филм с „Отмъстителите“, съобщи Screen Rant.

“Лигата на справедливостта“ обединява супергероите на компанията DC, докато „Отмъстителите“ обединяват героите на компанията Marvel.

“Мисля, че тази идея е страхотна. Познавам Крис Хемсуърт. Обичам него и всички останали от екипа на Marvel. Аквамен срещу Хълк или Железния човек ще бъде страхотно. Това ще е наистина интересно“, заяви Джейсън Момоа, който играе ролята на Аквамен.

„Това вече е правено в комиксите. Щом е правено там, защо да не го видим и на филм. В един момент този жанр ще започне да се повтаря. Просто студията ще усетят нуждата от нещо ново и ще започнат да работят по това. Мисля, че това е логично. Вероятно ще го видим в някой момент“, заяви Хенри Кавил, който изпълнява ролята на Супермен.

Следващата част от „Отмъстителите“ ще излезе през следващата година. Планира се това да е най-мащабният филм от поредицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА