Last news in Fakti

29 Януари, 2018 06:30 2 383 0

Братята Русо стават емблеми на Marvel

  • братята русо-
  • marvel-
  • филми

Двамата са готови за още филми за супер герои

Братята Русо обявиха, че са готови да продължат да работят по филмите от вселената на Marvel и след като приключат с работата по „Отмъстителите 4“, съобщи Screen Rant.

Антъни и Джо Русо нашумяха с филма „Капитан Америка: Зимен войник“. Според много експерти това е и най-добрия филм от вселената на Marvel.

През тази година ще излезе режисираният от тях „Отмъстителите: Война безкрай“. Те вече са подписали и за режисурата на четвъртата част от поредицата.

„Ние имаме много добри отношения с Marvel. Ние сме наистина горди с тези филми и беше наистина забавно, докато ги правим. Все още не сме говорили за нещо отвъд следващите два филма. Мисля, че от Marvel работят върху нещо, което ще включва много филми през следващите години. Ние наистина много харесваме това, което правим. Съсредоточени сме върху сегашната си работа, но сме отворени и за следващи филми“, заяви Джо Русо.

В момента братята работят по своето ново продуцентско студио. Те очакват успех на следващите си два филма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА