Last news in Fakti

20 Януари, 2012 17:12 1 422 0

Рейчъл Роу с първи сингъл

  • рейчъл роу-
  • камелия тодорова-
  • видео-
  • дебют

Дъщерята на Камелия Тодорова пусна дебютно видео

След като натрупа стаж с писане на музика и текстове за български поп артисти (Мария Илиева, Рут, Любо, Сантра и други), Рейчъл Роу избра началото на 2012-та, за да представи своя песен, чрез която свободно да покаже търсенията си като автор и изпълнител, съобщи БНР

"Follow the step" е първият сингъл от предстоящия албум на певицата. Tя нарича музиката си "Електрик соул". Нейният стил изразява внасянето на топлина в студената, "мъжка" електронна музика. Облагородяването на суровите Рейв, Джънгъл ритми и груби синтезаторни рифове от зората на 90-те с влияния от богатата Ритъм енд Блус музика от 60-те години. Продукцията на Рахел - Лилия Тодорова (истинското име на певицата) е подвързана с поп мелодии и класически напеви. 

Рейчъл си партнира в студиото със Страхил Велчев "KiNK" едно от горещите имена на световната електронна сцена в момента, работил с артисти като Josh Wink, Pete Tong, Trentemoller, бил e на сцената в клубове като Ministry Of Sound, Berghain, Cocoon и фестивали като Exit, Tomorrowland и Sonar. Страхил е класиран на 19-то място като най-добър електронен лайв акт за 2011 според residentadvisor.net. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА