17 Март, 2018 22:01 36 626 0

Кралицата на попа сяда на режисьорския стол (ВИДЕО)

  • мадона-
  • балерина-
  • микаела де принс-
  • сиера леоне

Мадона ще режисира филм за балерина от Сиера Леоне

Кралицата на попа сяда на режисьорския стол (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Мадона се завръща на режисьорския стол с филм за балерината Микаела де Принс, съобщи сп. Rolling Stone.

Филмът ще е по мемоара на Де Принс "Да полетиш: от военно сираче до прима балерина".

Микаела е от Сиера Леоне. Тя остава сираче и е осиновена от американско семейство. Дебютира на 17 години в балета "Джобърг" в Йоханесбург, а след това се присъединява към холандския национален балет. Участва в клипа на Бионсе "Lemonade".

Кралицата на попа сяда на режисьорския стол (ВИДЕО)

"Пътят на Микаела ме развълнува както като творец, така и като активист, който разбира бедите - заяви Мадона. - Имаме уникална възможност да насочим вниманието към Сиера Леоне и да дадем възможност на Микаела да стане гласът на всички осиротели деца, край които е израснала".

Мадона е режисирала два пълнометражни филма - комедията "Боклук и мъдрост" от 2008 г. и драмата за Уолис Симпсън "W.E." от 2011 г. Тя работи и върху киноадаптацията на романа "Невъзможните животи на Грета Уелс".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА