Last news in Fakti

28 Март, 2018 12:25 3 071 3

Култов холивудски актьор ще участва в руски филм (ВИДЕО)

  • харви кайтел-
  • павел лунгин-
  • холивуд

Харви Кайтел ще се снима в следващата творба на режисьора Павел Лунгин 

Култов холивудски актьор ще участва в руски филм (ВИДЕО) - 1

Американският актьор Харви Кайтел, станал известен с ролите си във филмите на Куентин Тарантино "Глутница кучета" (1992) и "Криминале" (1994), ще се снима в новия филм "Исав" на Павел Лунгин, предаде ТАСС.

Снимките ще започнат през април в Израел. Филмът ще се появи по екраните през 2019 г.

"Филмът описва история за голяма любов и безпощадността на времето - каза пред Variety Лунгин, който за пръв път оповести за проекта преди година и половина. - Има грешки, които е по-добре да не се допускат."

"Разказаните в тази история конфликти между влюбени и ревността им са вълнуващи", отбеляза Кайтел.

Култов холивудски актьор ще участва в руски филм (ВИДЕО)

Филмът на английски език ще бъде заснет по мотиви от едноименната книга на израелския писател Меир Шалев. Става въпрос за съвременна преработка на библейската история за Исав, който продал първородството си на брат си Яков за паница леща. Във филма ще се снимат също Лиор Ашкенази, Марк Иванир, Юлия Пересилд, Ксения Рапопорт и Шира Хаас.

Павел Лунгин е известен режисьор, сценарист и продуцент, народен артист на Русия. Неговият филм "Такси блус" му донесе награда за най-добър режисьор на кинофестивала в Кан през 1990 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 евроатлантик

    5 3 Отговор
    Ама как може такова нещо ? Това е в нарушение на евроатлантическите ценности и принципи. това е срещу джендаридеологията

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "евроатлантик":

    Мръшляк
  • 3 Ник

    7 0 Отговор
    Много добър артист. - Може да играе всякакви роли.