Last news in Fakti

31 Март, 2018 11:31 1 402 2

Сър Елтън Джон остава в бизнеса (ВИДЕО)

  • сър елтън джон

Музикантът няма напълно да изостави професионалните си ангажименти

Сър Елтън Джон остава в бизнеса (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Британската легенда сър Елтън Джон може да спре да изнася концерти, но няма да изостави напълно професионалните си ангажименти, съобщи Contactmusic.

70-годишният изпълнител планира прощалното си 3-годишно турне, и въпреки че се отказва от концертната дейност, твърди, че никога няма да се оттегли от професията си.

"Никога няма да се оттегля. Звучи ми толкова скучно. Просто спирам да пътувам", каза той.

"Момчетата ми сега са на възраст, за която не е практично от гледна точка на ходенето им на чилище и техния график. Ако нямахме деца, щях да продължа с пътуванията", обясни той.

Сър Елтън Джон остава в бизнеса (ВИДЕО)

Заедно със съпруга си Дейвид Фърниш, певецът има двама сина - Закари на 7 години и Илайджа на 5 години.

Изпълнителят е развълнуван повече от всякога за последното си турне, защото гледа на него като на "триумфално благодаря", вместо на "тъжно сбогуване".

Освен това сър Елтън признава, че решението му е по-благоприятно за здравословното му състояние, тъй като миналата година постъпи в болница заради опасна инфекция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SAAB

    1 1 Отговор
    Смукач на биберон ......е този " СЪР " !
    Той самия е опасна инфекция ......
  • 2 соросоидни джендъри

    1 1 Отговор
    Не трябва ли да пишете за него в женски род? Нали има СЪПРУГ? Тя е жената в къщи!