8 Април, 2018 18:30 7 774 1

Холивудски секссимвол се завръща

  • холи бери-
  • оскар-
  • холивуд

Холи Бери ще се снима в римейк на филма "Острието на бръснача"

Холи Бери е сключила договор, за да бъде звезда в римейк на филма "Острието на бръснача", съобщи Дедлайн.

51-годишната актриса ще изпълни главна роля в съдебния трилър, който ще е римейк на филма от 1985 г. с участието на Глен Клоуз и Джеф Бриджис.

В излезлия през 1985 г. по екраните филм Бриджис е в образа на богат издател, който е обвинен, че брутално убил съпругата си в техния отдалечен дом на крайбрежието. Издателят наема адвокатка, която да защитава интересите му. Ролята й във филма се изпълнява от Клоуз. Между персонажите на Бриджис и Клоуз започва любовен роман.

Робърт Лоджия бе номиниран за награда "Оскар" за ролята си на частен детектив във филма.
Наскоро стана ясно, че Холи е бясна заради бившия си мениджър, който бе обвинен в сексуални посегателства. Актрисата първоначално сподели, че е натъжена заради обвиненията срещу бившия й мениджър Винсънт Чиринчоне, а сега е ядосана, че той се въздползвал от предишните си професионални взаимоотношения с нея, за да примамва и да манипулира невинни жени.

"По-рано бях натъжена заради обвиненията срещу бившия ми мениджър, но сега съм отвратена, след като прочетах за ужасяващите подробности, свързани със сексуалния тормоз, на който подложил 9 жени", написа Бери в Инстаграм. "Ядосана съм, защото макар да е допринесъл за изграждането на имиджа ми на звезда, го е използвал, за да примамва и да манипулира невинни, уязвими цветнокожи жени. Искам тези жени да знаят, че ще се боря за тях."

Девет жени обвиниха холивудския мениджър в сексуален тормоз, като твърдят, че станали жертви на нежелани сексуални домогвания от негова страна. Обвиненията обхващат 20-годишен период.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.