Last news in Fakti

21 Октомври, 2015 03:00 2 355 0

Съдят Холи Бери и Оливие Мартинез за $5 млн.

  • холи бери-
  • съдят-
  • оливие мартинез

Причината е нападение над служител на летище

Служител на летище в Лос Анджелис е подал иска за $5 млн. срещу семейството на актьорите Холи Бери и Оливие Мартинез, съoбщи „Дейли Мейл“.

Той твърди, че през януари Мартинез го е съборил на пода в летището. Тогава от Париж са пристигнали Бери и Мартинес, заедно със своя син. Те явно са бързали и актьорът е изблъскал Роналдо Оуенс на пода. Пострадалият твърди, че е бил нападнат без причина и не е имало нужда от лошото отношение към него.

Видеo от летището показва как Бери и Мартинез се опитват да излязат от сградата, но на изхода ги чакат фотографи. Тогава Оуенс вади нещо приличащо на цифрова камера, след което актьорът хвърля детско столче по него. Според служителя Бери е провокирала съпруга си да го нападне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА