Last news in Fakti

29 Април, 2018 17:41 3 260 0

Чарлийз Терон иска отново да е Фюриоса

  • фюриоса-
  • филм-
  • чарлийз терон

Тя е готова да изиграе образа в самостоятелен филм

Чарлийз Терон иска отново да е Фюриоса - 1

Чарлийз Терон обяви, че много би искала да заснеме самостоятелен филм за образа на Фюриоса, съобщи Screen Rant.

Актрсиата изигра образа във филма „Лудият Макс: Пътят на яростта“. Ролята ѝ се превърна в сензация и още от тогава се спекулира, че може да има самостоятелен филм само за нейния образ.

„Надявам се, че ще има такъв филм. Много харесвам този образ. Обичам да работя с Джордж Милър и ако такъв филм се появи на хоризонта, за мен ще е удоволствие. Знам, че Милър обича да работи със сценариста Джейсън Рейтман. В такъв случай дори няма да има нужда да чета сценария. Вярвам и на двама им“, заяви Терон.

През последните години непрекъснато се говори за самостоятелен филм за Фюриоса. Все още обаче няма официално потвърждение за такъв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА