Last news in Fakti

7 Май, 2018 00:00 2 012 1

"Западен свят" ще има трети сезон

  • западен свят-
  • сериал-
  • сезон

Сериалът се радва на голям успех

Сериалът „Западен свят“ ще получи трети сезон, съобщи Screen Rant.

От HBO вече са поръчали нови епизоди на фантастичния уестърн. Продукцията се смята за най-успешната за телевизията след „Игра на тронове“.

Сериалът разказва за тематичен парк, в който хората отиват, за да живеят в условията на дивия запад. Той е населен с човекоподобни роботи, които не са наясно, че съществуват само за забавление.

Продукцията отчита много добри рейтинги и получи През тази година сериалът имаше 22 номинации за телевизионните награди Еми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кино критик

    2 5 Отговор
    Не струва! Ще свърши като ,,Изгубени" пълна недомислица. Никаква динамика а само тайни и загадки разтеглени в 12 епизода!