Last news in Fakti

3 Май, 2018 13:32 5 794 0

Спомен за великия Джордж Майкъл (ВИДЕО)

  • джордж майкъл

Семейството на певеца помоли феновете му да махнат цветята и посланията пред домовете му 

Спомен за великия Джордж Майкъл (ВИДЕО) - 1

Семейството на покойния британски певец Джордж Майкъл помоли феновете му да развалят спонтанно издигнатия мемориал пред дома му в Лондон и в селището Горинг, съобщи АР.

"Бяхме трогнати от почитта и уважението, които засвидетелствахте към Йог (така са наричали певеца неговите близки), като ни напомняхте колко силно го обичате и колко силно скърбите за неговата кончина. Само че не можем да разчитаме, че нашите съседи в Хайгейт и Горинг ще продължат да приемат като нещо нормално паметните бележки, свещи и цветята на тези места", казват близките на Джордж Майкъл в писмо до почитателите му.

Спомен за великия Джордж Майкъл (ВИДЕО)

Те призовават феновете да върнат "предишния облик" на пространствата до 27 май.

Джордж Майкъл е роден в Лондон в семейство на кипърски емигранти. Истинско му име е Йоргос Кириакос Панайоту. Той става световноизвестен през 80-те години на миналия век като част от дуета "Уам!".

Певецът почина през декември 2016 г. на 53 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА