Last news in Fakti

29 Март, 2017 20:17 4 065 4

Погребаха великия Джордж Майкъл

  • джордж майкъл-
  • лондон-
  • великобритания-
  • певец-
  • погребение

Британският певец почина на 53 през месец декември 2016 година

Погребаха великия Джордж Майкъл - 1
Снимка: БТА/ AP

Британският певец, починал на 53-годишна възраст, беше погребан близо до дома му в северната част на Лондон, предаде „Скай нюз“. Само членове на неговото семейство и много близки приятели са присъствали на церемонията, посочва изданието.

Бившият приятел на певеца Фади Фауаз е присъствал на погребението. Андрю Риджли, сценичен партньор на Джордж Майкъл от Wham, също си каза последно сбогом.

В изявление семейството на Джордж Майкъл благодари на хората, изпратили своята любов и подкрепа към един от най-обичаните гласове в световен мащаб.

„Можем да потвърдим, че певецът Джордж Майкъл беше погребан. Семейството и близки приятели се събрахме на малка, частна церемония, за да си кажем сбогом с нашия обичан син, брат и приятел“, се казва в изявлението, разпространено до медиите.

Наскоро стана ясно, че Джордж Майкъл е починал от естествена смърт. Медиците отрекоха спекулациите, че има подозрителни обстоятелства от внезапната смърт на певеца.

Джордж Майкъл е един от най-любимите певци на поколения фенове. През 2007 година посвещава концерта си в София на българските медицински сестри в Либия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АГЕНТ ТЕНЕВ

    14 2 Отговор
    НАИСТИНА...ВЕЛИК....

    ПОКЛОН.....
  • 2 Kcaniba

    5 8 Отговор
    така никой и не казал нищо..ХИВ позитивен ли е бил?
    Уж СПИНа бил общочовешки синдром, а всъщност това си е чиста гей-пропагенда!!
    Само п....лите и венозните наркоти мрът от това...
  • 3 doe

    0 0 Отговор
    Да попитам на клипа от песента от някой филм ли е?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: