4 Май, 2018 09:21 2 641 0

Червен картон за палавниците Козби и Полански (СНИМКИ)

  • харви уайнстийн-
  • роман полански-
  • бил козби

Управителното тяло на Американската филмова академия гласува за прекратяване на членството на двамата

Червен картон за палавниците Козби и Полански (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Управителното тяло на Американската филмова академия гласува за прекратяване на членството на Бил Козби и Роман Полански, предаде АР.

Академията, която раздава наградите "Оскар", съобщи в изявление, че актьорът и телевизионен водещ Бил Козби и режисьорът Роман Полански, носител на "Оскар", са изключени "в съответствие с нормите на поведение на организацията". Членовете на Академията са длъжни да отстояват нейните ценности, като зачитането на човешкото достойнство, се казва в текста.

Червен картон за палавниците Козби и Полански (СНИМКИ)

Червен картон за палавниците Козби и Полански (СНИМКИ)

Миналата седмица Козби бе признат за виновен по обвинения с сексуални престъпления. През 1977 г. Полански призна, че е правил незаконно секс с 13-годишно момиче в Лос Анджелис.

През октомври миналата година филмовата академия изгони от редиците си продуцента Харви Уайнстийн, озовал се в центъра на разразилия се секс скандал в киноиндустрията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА