Last news in Fakti

8 Май, 2018 14:39 2 755 0

Музата на Тарантино: Искам още филми с Куентин (ВИДЕО)

  • ума търман-
  • куентин тарантино

Ума Търман е готова отново да работи с култовия режисьор

Музата на Тарантино: Искам още филми с Куентин (ВИДЕО) - 1

Ума Търман е готова отново да работи с Куентин Тарантино, защото двамата "се разбират", съобщи Контактмюзик.

В началото на годината Търман разказа, че е катастрофирала по време на снимките на "Убий Бил" заради Тарантино, който отказал да използва каскадьорка.

"Разбирам го и ако той напише страхотна роля и двамата сме на едно и също място, ще бъде нещо различно - каза тя пред сп. "Ентъртейнмънт уикли". - Карали сме се през годините, но когато познаваш някого толкова дълго - при 25 години съвместна работа . . . Аз мога да прощавам и всичко се случва".

Тарантино каза през февруари, че катастрофата на Ума е едно от нещата, за които съжалява най-много в живота си. Тя самата призна, че инцидентът не е бил умишлен, но още има хронични здравословни проблеми заради него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА