1 Март, 2018 14:31 3 606 3

Лео и Брад обединяват сили с Тарантино (ВИДЕО)

  • куентин тарантино-
  • брад пит-
  • леонардо ди каприо-
  • роман полански

Леонардо ди Каприо и Брад Пит ще се снимат в новия филм на Куентин Тарантино

Лео и Брад обединяват сили с Тарантино (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Две от най-големите холивудски звезди - Леонардо ди Каприо и Брад Пит, ще се снимат в новия филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд", съобщи Contactmusic.

Филмът е за Лос Анжделис през 1969 г. и за него се говори като проекта на Тарантино за Чарлз Менсън. Нито Ди Каприо, нито Пит обаче ще се превъплатят в Менсън. Те ще играят двойка актьори с проблеми в кариерата.

"И двамата се борят да пробият в Холивуд, който вече не могат да разпознаят. Рик (Ди Каприо) обаче има много известен съсед . . . Шарън Тейт", обясниха от Sony Pictures.

Лео и Брад обединяват сили с Тарантино (ВИДЕО)

Шарън Тейт - бременната съпруга на режисьора Роман Полански, е убита през 1969 г. от последователи на Чарлз Менсън.

Това е първият съвместен филм на Леонардо ди Каприо и Брад Пит. И двамата обаче са работили с Тарантино. Ди Каприо участва в "Джанго без окови", а Пит - в "Гадни копилета".

Филмът ще излезе на екран на 9 август 2019 г., 50 години след убийството на Тейт и четирима приятели. Тарантино работи върху сценария от пет години. Това ще е деветият му филм. Куентин обеща преди време, че ще заснеме само десет.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    1 4 Отговор
    По скоро беше казал че осмият е последен
  • 2 Кълвач

    5 7 Отговор
    Последните му филми за нищо не стават, така, че може и сега да спре.

    Коментиран от #3

  • 3 кучето шаро

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Кълвач":

    То и ти не ставаш .