Last news in Fakti

22 Май, 2018 08:00 2 849 1

Брадли Купър пак обединява сили с Клинт Истууд (ВИДЕО)

  • брадли купър-
  • клинт истууд-
  • американски снайперист

Купър води преговори, за да се присъедини към актьорския състав на филма "Мулето"

Брадли Купър пак обединява сили с Клинт Истууд (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Брадли Купър води преговори, за да се присъедини към актьорския състав на филма "Мулето" на Клинт Истууд, съобщи Contactmusic.

43-годишният Купър търси пътища да се снима отново във филм на 87-годишния режисьор, откакто "Американски снайперист", над който двамата работиха заедно, бе номиниран за няколко награди "Оскар" и спечели една от тях през 2015 г.

В новия филм се говори за 90-годишния градинар и ветеран от Втората световна война Лио Шарп, който е получил награди за своите лилии, но е арестуван за отглеждане на наркотици за картел в Мексико и по-късно е пъхнат зад рашетките.

Купър е кандидат да изпълни ролята на Колин Бейтс от американската Агенция за борба с наркотиците.

Дали ще му бъде поверена ролята обаче ще зависи от натоварения му график - в момента Купър довършва работата над режисьорския си дебют "Роди се звезда" и се е ангажирал като режисьор с биографичен филм, в който освен това ще се снима.

Брадли Купър пак обединява сили с Клинт Истууд (ВИДЕО)

Купър е сключил договор, за да заснеме биографичен филм за американския композитор Ленард Бърнстейн, като ще напише сценария заедно с Джош Сингър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    3 0 Отговор
    Мачкайте, пичаги!