31 Май, 2018 14:16 2 736 1

81-годишна легенда влиза в новия Бонд (ВИДЕО)

  • шърли беси-
  • джеймс бонд-
  • ноел галахър-
  • агент 007

Пол Уелър и Ноел Галахар искат Шърли Беси да изпълни тематичната песен за следващия филм за агент 007

81-годишна легенда влиза в новия Бонд (ВИДЕО) - 1

Пол Уелър оповести, че той и Ноел Галахър имат сериозни намерения да запишат тематичната песен за следващия филм за Джеймс Бонд и че би искал Шърли Беси да я изпълни, съобщи Contactmusic.

Бившият фронтмен на групата Jam разкри миналата година, че композирал "половината от песен" заедно с Галахър и че композицията ще е много подходяща за следващия филм от поредицата за агент 007. Сега Уелър увери, че има сериозни намерения да запише песен за последната поява на Даниъл Крейг в образа на Бонд следващата година.

"Надяваме се да работим над следващия филм за Бонд - каза той. - Такива са плановете ни, макар никой да не е поискал това от нас."

Шестдесет годишният музикант би искал 81-годишната уелска певица, която изпълни тематичните песни за филмите "Голдфингър", "Диамантите са вечни" и "Муунрейкър", да изпее композираната от него и Ноел Галахър песен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    1 2 Отговор
    Никой не им я е поискал, а те работят по песента... не са ли малко нахални?!? :)