Last news in Fakti

17 Юни, 2018 23:00 1 896 3

Можe да видим сериал по "Тъмната кула"

  • тъмната кула-
  • сериал-
  • телевизия

От Amazon обислят продукцията

От Amazon обявиха, че е много вероятно да заснемат сериал по „Тъмната кула“, съобщи Screen Rant.

От мрежата имат сериозни планове за фентъзи поредицата на Стивън Кинг. Има вероятност епизодите да са предистория или нова версия на филма, който излезе през 2017 г.

Лентата с Идрис Елба обаче се оказа финансово разочарование. От компанията обявиха, че имат сценариите за евентуален сериал и в момента работят върху тях.

Все още не е ясно , дали самият Кинг ще участва в направата на сериала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plovdiv

    5 1 Отговор
    Стивън Кинг от над 20 години насам се е превърнал в карикатура на самия себе си. От най-великият актуален писател на света през 80-те години, сега е едно голямо нищо, пишещ безумни текстове, които направо не се четат. "Зеленият път" (1997 г.) е последното му забележително произведение, по-добре щеше да е, ако се беше отказал от писането още тогава.
  • 2 Кино критика

    4 1 Отговор
    Филма беше пълна скръб. Сериала ще бъде още по -голяма скръб! Стивън Кинг има много екранизации като ,,Капан за сънища" ,,Мъглата"
    ,,Живата факла" ,,лангулиерите",,ТО" ,,Мизъри" ,,Тъмната страна" ,,Куджо" и още др.но ,,Тъмната кула" е по- зле и от Хари Потър!
  • 3 Хахо

    0 0 Отговор
    Този филм си беше за сериал. а не за кино.
    Седем книги и то интересни не се разказват във два часа филм