Last news in Fakti

16 Юли, 2018 14:53 2 405 1

Идват още много зомбита (ВИДЕО)

  • зомби-
  • зомбиленд-
  • уди харелсън-
  • джеси айзенбърг

Ема Стоун и Уди Харелсън ще се снимат в "Земята на зомбитата 2"

Идват още много зомбита (ВИДЕО) - 1

Актьорите Ема Стоун, Уди Харелсън, Джеси Айзенбърг и Абигейл Бреслин се събраха с режисьора Рубен Флайшър, за да заснемат продължение на излязлата през 2009 г. комедия "Земята на зомбитата", съобщи UPI.

"Това е един от онези проекти, които феновете отдавна искат да бъдат осъществени - заяви президентът на Columbia Pictures Санфорд Панич. - Никой не иска повече от Ема, Уди, Джеси и Абигейл това да бъде направено. Те са сред най-търсените актьори. Смятам, че се снимаха във филма, защото харесват тези персонажи. Развълнувани сме, че Рубен иска отново да застане зад камерата, за да заснеме продължението му. Флайшър е режисьор и на филма "Венъм", който скоро ще се появи по екраните".

Hollywood reporter отбеляза, че е планирано снимките на "Земята на зомбитата 2" да започнат през януари следващата година.

Новият филм трябва да излезе по екраните през октомври 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 че т

    1 0 Отговор
    Че те зомбитата са насякъде около нас - забили глави в телефоните и кълват ли кълват.