Last news in Fakti

23 Юли, 2018 14:03 2 044 2

Джони Деп премина в лагера на... магьосниците (ВИДЕО)

  • гелърт гриндълуолд-
  • джони деп-
  • фантастични животни: престъпленията на гриндълуолд

Актьорът поздрави феновете си с магическа пръчка на изложението "Комик-кон" в Сан Диего

Джони Деп премина в лагера на... магьосниците (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Актьорът Джони Деп показа на феновете на Хари Потър как ще изглежда неговото превъплъщение в чорлавия злодей Гелърт Гриндълуолд на изложението "Комик-кон" в Сан Диего, предаде Reuters.

Той се впусна в монолог, характерен за злодея и докара до екстаз възторжената публика. Джони Деп изненада всички на изложението за научна фантастика и поп култура, като излезе на сцената с руса коса и пълен сценичен костюм. Появяването му бе посрещнато от бурни аплаузи от страна 6 500-те присъстващи в залата.

"Вашите аплаузи не са дар за мен, а за вас самите", каза Деп с типичен английски акцент, като размаха магическа пръчка към публиката.

Появата на Деп бе последвана от дискусия, в която се включиха Еди Редмейн, Джуд Лоу и други звезди от предстоящата да излезе на екран продукция "Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд" от поредицата за Хари Потър.

По време на своето слово от сцената Джони от името на своя герой Гелърт Гриндълуолд той изрази мнението си за мъглите - хората, които не притежават магически способности. "Аз не ги мразя! Те не са по-малко стойностни. Но магията процъфтява само в избраните души!".

Лентата "Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд" се очаква да излезе на екран през месец ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зизу

    2 0 Отговор
    Великан!
  • 2 sulejman atanisev

    0 1 Отговор
    Изчезнаха ценностите от Света. Такива измислици трябва да бъдат забранени.