Last news in Fakti

1 Август, 2018 12:35 1 612 0

Снимат римейк на филмова класика от 90-те (ВИДЕО)

  • неприлично предложение-
  • деми мур-
  • уди харелсън-
  • робърт редфорд

Подготвя се нова версия на хита "Неприлично предложение"

Снимат римейк на филмова класика от 90-те (ВИДЕО) - 1

Холивудски продуценти са поверили на Ерин Кресида Уилсън известна с работата си над "Момичето от влака", да напише и сценария за римейк на хита "Неприлично предложение" от 90-те години на миналия век, съобщи Contactmusic.

В оригиналната творба от 1993 г. под режисурата на Ейдриън Лайн се изяви блестящо Робърт Редфорд в ролята на самотен милиардер. Той предложи на новобрачна двойка, превъплътена от Деми Мур и Уди Харелсън, сумата от 1 милион долара, за да преспи за една нощ с екранната героиня на Мур.

Лентата регистрира много добър успех в бокс-офиса с печалби от 226 милиона долара от прожекции в целия свят. Но ако името на сценаристката вече е известно, все още нищо не се знае за режисьора и изпълнителите на главните роли в римейка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА