11 Август, 2018 22:00 2 811 5

Не искали Хийт Леджър за Жокера

  • хийт леджър-
  • жокера-
  • филм

Студиото и феновете са били твърдо против избора

От студиото Warner Bros не са искали Хийт Леджър да изиграе ролята на Жокера в „Батман: Черния рицар“, съобщи Screen Rant.

Когато беше обявен, изборът на Леджър беше абсолютно отхвърлен от феновете. В крайна сметка той направи едно от най-култовите превъплъщения в историята на киното и спечели „Оскар“ за поддържаща роля.

„Когато писах сценария, Кристофър Нолън имаше своите идеи за Жокера. Той имаше много позитивна среща с Леджър. Никой не схвана защо. Студиото, публиката, дори и аз. Феновете пък бяха много ядосани. Крис беше бесен за всичко това.

Феновете смятаха, че искат голям актьор, който да направи невероятна роля“, заяви сценариста Джон Нолан.

В крайна сметка режисьорът Кристофър Нолън успява да се пребори за Леджър и филмът постига огромен успех. Сега всеки актьор, който получи такава роля, трябва да се справи с невероятната роля на актьора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипо

    24 2 Отговор
    Слави Трифонов е най-подходящ за Жокера - грозен, злобен и води хумористично предаване в което толерира чалгата, но иска да повдигне културата -пример за психично разтройство, алчност и тирания над подчинените... Е какъв по-добър Жокер искате?

    Коментиран от #3

  • 2 Кикимора

    3 1 Отговор
    Който и да е , с подходящия грим ще е същия! Всичко е ефекти!
  • 3 Гоуст

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пипо":

    Слави може да изкара много пари с тази пумия, която направи с Криско, но загуби много хора и евентуално бъдещи избиратели, които му вярваха на приказките
  • 4 Усмивката

    3 0 Отговор
    Волен Сидеров е по близо до образа,но ако вземе сценарият от ...Бат Бойкооо... за Жокера четем ..,Жокера е най опасният психопат ,,но„никога не е лежал в затвора, откаченият клоун никога не е бил осъждан на затвор поради невменяемост от психическото му състояние.Жокера е егоистичен, себелюбив мъж, който използва Готъм,и жителите му, като играчка за забавление
  • 5 джими

    2 0 Отговор
    един от образите в киното, които ще помня винаги. Почивай в мир Хийт.