3 Октомври, 2018 23:00 2 850 5

Ново признание за невероятната Никол Кидман (ВИДЕО)

  • никол кидман-
  • холивуд

Актрисата ще бъде почетена на Холивудските филмови награди

Ново признание за невероятната Никол Кидман (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Никол Кидман ще получи приза за цялостна кариера на предстоящата церемония за Холивудските филмови награди, съобщи Contactmusic.

Петдесет и една годишната актриса ще бъде отличена за многостранните си превъплъщения и подкрепата си за снимащите независими продукции режисьори, по-специално жени.

"С избора й за носител на тазгодишната награда отдаваме почит към многостранните й превъплъщения в толкова различни и невероятни образи през годините, от този на стремяща се към славата млада жена в "Да умреш за каузата" на Гюс Ван Сант до онзи на Вирджиния Улф в "Часовете", от онзи на съпруга, която заедно с мъжа си тръгва на пътешествие към сексуално и морално откритие в "Широко затворени очи" на Стенли Кубрик до този на пееща и танцуваща куртизанка в "Мулен руж" на Баз Лурман, от онзи на осиновила дете жена в "Лъв: Стъпки към дома" на Гарт Дейвис до този на красива жена, която трябва да плати висока цена, за да се скрие в "Догвил" на Ларс фон Триер", оповестиха организаторите.

Ново признание за невероятната Никол Кидман (ВИДЕО)

"Сред многото продуцирани от Кидман проекти е миналогодишният "Големи малки лъжи", който се превърна във феномен, показващ не само културните, но и социалните тенденции на нашето време".

Холивудските филмови награди ще бъдат връчени в хотел "Бевърли Хилтън" в Калифорния на 4 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 mi ta ka

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "CUKOVSKI":

    боже мой ?!!?!
  • 3 йхк7

    7 1 Отговор
    Никол е чудесна! Погледът, гласът, поведението - всичко в тази жена е въздействащо! Това не е чалгаджийска мазна баничка за кварталните БМВта - гледайте си Халваджиян брадър и мляскайте по кварталните пейки до насита... балканско-шопска салата, добре, че имате море барем ви огрее цивилизацията!!!
  • 4 ВкЕНЕФА наСело

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "CUKOVSKI":

    ЧукТиква лапнал пу ПрисЛява
  • 5 Хахо

    0 3 Отговор
    Австралйиска кифла с тъпи филми .Леко грозновата .