16 Октомври, 2018 09:20 2 873 0

Род Стюарт крил страшна диагноза (ВИДЕО)

  • род стюарт-
  • тумор-
  • простата

Лекари открили тумор в тялото на британския музикант

Род Стюарт крил страшна диагноза (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарният британски рок музикант Род Стюарт в продължение на две години криел шокираща новина, която чул от лекарите си, пише в. The Sun.

По време на рутинен преглед през 2016 година докторите открили тумор на простатата на 73-годишния музикант. Но те успокоили Стюарт - туморът се оказал доброкачествен и не се налагала хирургическа намеса. Най-важното било той да се подлага на много редовни медицински прегледи.

За своята диагноза рок ветеранът разказал само на най-близките си хора. "Той не искаше да създава излишен шум около себе си", доверяват негови приятели.

Но след време Стюарт размислил и решил да огласи своята диагноза. По този начин той ще може да помогне на хора, за да внимават повече за здравето си. Идеята да проговори за тумора дошла на музиканта, след като за борбата си с рака на простатата публично разказаха актьорът Стивън Фрай и водещият от ВВС Бил Търнбул.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА