2 Ноември, 2018 11:04 3 641 3

Потвърдено! Нова звездна сватба зад Океана

  • дарил хана-
  • нийл йънг-
  • сватба

Музикантът Нийл Йънг се похвали, че се е оженил за актрисата Дарил Хана

Потвърдено! Нова звездна сватба зад Океана - 1
Снимка: БТА/АР

Певецът и композитор Нийл Йънг потвърди носещите се от няколко месеца слухове, че се е оженил за актрисата Дарил Хана, предаде АР.

Йънг разкрива, че се е оженил, в свое кратко послание, в което е написал "съпругата ми Дарил". То е публикувано в интернет във връзка с песента му "Ohio", която написал през 1970 г. в знак на протест срещу убийството на четирима протестиращи студенти от Националната гвардия в университета на Охайо в Кент.

От август се спекулира, че 72-годишният Йънг и 57-годишната Хана, които се срещат от 2014 г., са сключили брак. Посланието се придружава от ново видео на песента "Ohio".

Сред по-известните филми с участието на Дарил Хана са "Уолстрийт", "Блейд Рънър", "Плясък", "Стоманени магнолии" и поредицата "Убий Бил".

По-рано тази година тя дебютира като режисьор с филма "Парадокс" с участието на Нийл Йънг и Уили Нелсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмивката

    5 1 Отговор
    Актрисата Дарил Хана защо е с черна шапка. През новият сезон се носят вече бели.
  • 2 67йк

    8 2 Отговор
    Кой е жената?
  • 3 Дедо Грую

    7 0 Отговор
    Ей! Много палави тея старчета, бре ей! Ама щом има любов и ги влече, нека са земат! А блага ракия ще пийм ли?...