Last news in Fakti

17 Ноември, 2018 23:00 1 669 1

"Оскар" за популярен филм все още е възможен

  • оскар-
  • награди-
  • филм

Филмовата академия все още обмисля идеята

Филмовата академия на САЩ все още обмисля да въведе категория за награда „Оскар“, отличаваща популярните филми, съобщи Screen Rant.

Идеята за подобна категория беше обявена по-рано през тази година. Нейната идея е рейтингът на церемонията да бъде повишен, като се даде повече признание на комерсиалните филми.

Идеята срещна много критици, според които по този начин се обезценява наградата за най-добър филм.

На този етап категорията няма да бъде представяна. Според представители на Академията обаче идеята все още въобще не е отхвърлена.

Възможно е тепърва да се обмислят варианти за нейното въвеждане. Все пак най-вероятно през тази година ще има комерсиални филми в категорията за най-добър филм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Именно

    3 0 Отговор
    Със сигурност ще я приемат тази категория, защото иначе няма как да дадат оскар на "Черната Пантера" (освен че е популярен и приличен за жанра си филмът не е нищо особено).
    Само че и в такава категория аз пак бих избрал по-скоро 'Бохемска Рапсодия'.