21 Януари, 2019 11:44 3 008 2

Майли Сайръс: Не съм бременна (ВИДЕО)

  • майли сайръс-
  • лиъм хемсуърт

Певицата опроверга съобщение, че очаква първото си дете

Майли Сайръс: Не съм бременна (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Певицата и актриса Майли Сайръс опроверга появилото се в австралийско издание съобщение, че със съпруга й, актьора Лиъм Хемсуърт, очакват първото си дете, пише в. Daily Mail.

Изпълнителката на хита "Wrecking Ball" е публикувала издържан в шеговит тон пост в Тwitter, отричайки, че с Хемсуърт, който е роден в Австралия, ще стават родители.

26-годишната Майли Сайръс е качила в социалната мрежа и закачливи снимки. Както в опровержението й, така и във фотографиите, "главният герой" е яйце.

Сайръс и 29-годишният Лиъм Хемсуърт се ожениха през декември миналата година в дома им в Тенеси, след като в продължение на близо десет години периодично се събираха и разделяха, припомня изданието.

Преди време в свое интервю за сп. Glamour Майли сподели, че през 2019 г. се вижда "женена с деца".

Майли Сайръс: Не съм бременна (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муя

    2 0 Отговор
    Че той деня едва започва...има времИ
  • 2 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    а то и това остана