Last news in Fakti

3 Април, 2012 19:02 1 446 0

Готвят Бийтълс 2

  • бийтълс-
  • пол маккартни-
  • джеймс маккартни

Защо потомците на легендарните момчета от „Бийтълс“ не се съберат в музикална формация? Интересната идея за създаването на „Бийтълс 2“ дойде от сина на Пол Маккартни – Джеймс. Той е убеден, че следващото поколение на бийтълсите е напълно готово да застане под светлините на прожекторите. Същото споделяли и наследниците на Джон Ленън и Джордж Харисън, докато синът на Ринго Стар – Зак бил най-скептичен.

„Не мисля, че това е нещо, което Зак иска да направи“, обясни Джеймс Маккартни пред Би Би Си. Вероятно брат му Джейсън – също барабанист – ще пожелае да се включи в екстравагантния проект.

На въпрос ще има ли ново издание на „Бийтълс“ Джеймс, който свири на китара и пише песни, отговори: „Да, надявам се. Още не знам. Ще трябва да почакаме“.

Джеймс отдавна работи с баща си и му е помогнал за издаването на два албума. Предстои му да свири в известен лондонски клуб, където навремето „бръмбарите“ са се подвизавали преди световната слава да ги достигне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА