Last news in Fakti

21 Март, 2012 15:29 3 942 0

Нов живот за Жълтата подводница на Бийтълс

  • жълтата подводница-
  • yellow submarinе-
  • бийтълс-
  • the beatles-
  • кино-
  • филм-
  • анимация

„Жълтата подводница“ ще изплува отново изцяло подобрена. Филмът, вдъхновен от култовата песен на британските титани Бийтълс „Yellow Submarinе“ (бел. ред. „Жълтата подводница“) от 1968 година, минава през пълен курс на „лечение“ и модернизиране.

Оригиналната 89-минутна анимация ще е подобрена, гарнирана с допълнително озвучаване и документални сцени от създаването й.

С прераждането на лентата се е заел технологичният гигант Apple, който обещава ново DVD с убийствена резолюция, стикери, интервюта със създателите и още много изненади за феновете.

„Жълтата подводница“ може и да не е най-великата творба на Бийтълс, но със сигурност е най-цветното им произведение, коментира британският вестник „Гардиън“. Музикантите участват детайлно в сътворяването на филма, зад който стои режисьорът Джордж Дънинг.

От години „Жълтата подводница“ не се е явявала на бял свят, но се очаква това да се промени на 28 март.

Революционният за времето си филм разказва за премеждията на Бийтълс и срещата им с войника Фред, който пътува с подводен кораб до Пепърленд през Морето на времето и Морето на чудовищата. Техни противници са зли същества, наричани „Сините гадняри“, които мразят музиката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА