Last news in Fakti

29 Януари, 2019 20:00 3 728 4

Сензация! Пича се завръща в пълния си блясък (ВИДЕО)

  • джеф бриджис-
  • пича-
  • лебовски-
  • големият лебовски-
  • братя коен

Джеф Бриджис вдъхна надежда на феновете за продължение на "Големият Лебовски"

Сензация! Пича се завръща в пълния си блясък (ВИДЕО) - 1

Преди повече от 20 години братя Коен представят пред света филма си "Големият Лебовски". Продукцията впоследствие се превръща в култова класика, а изпълнителят на главната роля Джеф Бриджис завинаги ще бъде запомнен като Пича. Сега, над две десетилетия по-късно, актьорът вдъхва надежда на феновете, че може да се завърне като знаковия си персонаж в продължение на филма, съобщава в. "Дейли експрес".

Какво дава основание на почитателите на култовия филм и персонаж да се надяват? Отговорът е - появата на 69-годишния Джеф Бриджис в образа на Пича в 15-секунден тийзър. Актьорът не говори, само снижава леко слънчевите си очила и се подсмихва, преди да се отдръпне от камерата.

Краткият клип на дава никаква насока, освен датата 3 февруари, когато ще се играе финалът на Супербоул. Едва тогава феновете ще разберат дали Джеф Бриджис просто рекламира нещо, дегизиран като Пича, или се задава продължение на култовия филм "Големият Лебовски".

Феновете се надяват на подобна вест от октомври миналата година, когато Бриджис и други звезди на продукцията се събраха по повод 20-годишнината от излизането й на екран.

В. "Дейли експрес" обаче припомня, че братя Коен не обичат да снимат продължения на филмите си, както и че през 2013 г. кинодейците са били категорични, че няма да има "Големият Лебовски 2".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bubbles

    2 1 Отговор
    Абе тия холивудски сценаристи май съвсем умряха, щом като вече един нов филм не могат да напишат.
  • 2 pfff

    6 3 Отговор
    филма е супер тъп
  • 3 Материалстан

    4 1 Отговор
    НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО В КАБЕЛНАТА ИМА 10 ПОРНОКАНАЛА !??? ТВА ДА НЕ Е УЧИЛИЩЕ ЗА СЕВЕРИНОВЦИ ? СЕМ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА УПРАЖНЯВА НЯКАКЪВ КОНТРОЛ ? АКО ТРЯБВА ДА СПИРАТ И ДОСТЪПА ДО ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ

    Коментиран от #4

  • 4 Трътка

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Материалстан":

    Ми не гледай бе, що не се оплакваш, че имаш още една дузина безсмислени канала дето само ги прескачаш...дажи си за завиждане, аз имам само 3 такива канала