Last news in Fakti

3 Февруари, 2019 22:14 5 238 4

Скалата пропуска "Бързи и яростни 9"

  • дуейн джонсън скалата-
  • филм-
  • бързи и яростни

Актьорът снима самостоятелна част от поредицата

Актьорът Дуейн Джонсън Скалата обяви, че няма да участва в деветата част на „Бързи и яростни“, съобщи Screen Rant.

Джонсън играе ролята на полицая Хобс, която е една от водещите в поредицата. Сега той снима отделен от поредицата филм: „Хобс и Шоу“.

Новината за филма обаче остави недоволни много от звездите в поредицата. Смята се, че Вин Дизел не одобрявал самостоятелен филм без останалите актьори, а Тайрис Гибсън открито разкритикува Скалата.

Известно е, че актьорите от първите филми имат споразумение, според което се съгласяват да не приемат самостоятелни филми от поредицата, без останалите да участват в тях.

Припомня се, че по времето на снимките на последния филм „Бързи и яростни“, Джонсън имаше сериозни пререкания с Вин Дизел. За това и е възможно той да пропусне следващия филм.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Amix

    11 6 Отговор
    Бързи и Яростни беше интересно 1, 2 и Токйо Дрифт. От там нататък става еклън боза
  • 3 Голям Слон

    18 4 Отговор
    Този филм стана, като "Дързост и красота" - едно и също всяка серия. Основната прилика е, че актьорите гравитират около нулата в продължение на много серии. Разликата е, че едното е семейна мелодрама, а другото екшън фантасмагория. Даже и "Токио дрифт" не бих включил в поредицата. Просто в един момент са решили да правят пари от името, както се случва често напоследък. Абсолютна скука и безидейност от Холивуд...
  • 4 Гзт

    11 4 Отговор
    Направо се утрепаха, да правят , тъпотия след тъпотия. Това филмче е голяма боза,