Last news in Fakti

6 Февруари, 2019 09:08 1 783 10

Холивудска звезда: Не съм расист (ВИДЕО)

  • лиъм нийсън-
  • расизъм-
  • холивуд

Лиъм Нийсън предизвика полемика, заявявайки наскоро в интервю, че искал да убие "чернокожо копеле"

Холивудска звезда: Не съм расист (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорът Лиъм Нийсън увери, че не е расист, като по този начин реагира след възникнала полемика заради негово изявление, че след като приятелката му била изнасилена, искал да убие чернокож, предаде ВВС.

"Никога не бях изпитвал нужда да се освободя от задръжките си", заяви 66-годишният актьор в предаването "Добро утро Америка" на телевизия АВС.

Нийсън предизвика полемика, заявявайки в интервю за в. The Independent, че искал да убие "чернокожо копеле", след като научил, че негова приятелка била изнасилена от чернокож.

"Не съм расист - каза актьорът пред телевизия ABC. - Ако тя ми бе казала, че нейният насилник е ирландец, шотландец, англичанин или литовец, щях да изпитам същото. Изнасилването бе преди 40 години. Обикалях с палка в ръка квартали на чернокожи, надявайки се да бъда нападнат."

Нийсън призна, че навремето направил 4-5 подобни обиколки. Той бе интервюиран, докато промотираше филма "Студено отмъщение", в който героят му търси възмездие за убийството на сина си.

Лиъм нарече реакцията си "ужасна" и обясни, че за него това било урок за "първичната необходимост" от отмъщение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nick

    6 4 Отговор
    Да бе, не бил расист! А, спомня ли си, как изби населението цяло албанско село? И то два пъти!

    Коментиран от #3

  • 2 Биде

    37 2 Отговор
    Стига с тая извратена политкоретност! Има ли смисъл да мислиш по 5 минути преди да кажеш някоя дума???!!!За мен Лиъм е пич в всеки смисъл!

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Петрофф

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Nick":

    Албанците са от нашата раса. Имаш предвид, че е ксенофоб, не расист.
  • 4 Коментара

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Биде":

    ...баш в десятката си!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гост

    0 9 Отговор

    До коментар #2 от "Биде":

    много си зле саше
  • 7 Kcaniba

    9 0 Отговор
    разизмът ако не е политически, сие нещо природно и нормално!!
    Политкоректността е обаче вече част от политическият расизъм!!!
  • 8 Лулу

    5 0 Отговор
    Любимец ми е,расизма ,наистина не е хубаво нещо,но насилника ,трябва да си получи заслуженото,какъвто и да е бял.или.черен....!
  • 9 Националист

    2 0 Отговор
    Негрите са най-близко до човекоподобния вид "примати". Това е истина. Най-назад са по интелигентност и са в пъти по-напред в убийства, грабежи изнасилвяния. Между 70-100 бели американки са изнасилвани от негърската пасмина всеки ден в УСА! Вероятността негър да нападне бял е 50 пъти по-голяма от колкото бял да нападне негър. И един негър в България е много!
  • 10 гощо

    1 0 Отговор
    Ела си снимай тука у БГ филми и си глей живота! Тук 90% сме расисити и ще те подкрепим.Не за друго ама ние с други раси никога не сме живяли та и от там не ги и харесваме. Имаме и мангалЕ за оправяне та .........Сега оди питай С.Сталон да ти обясни некой тънкости за нещата тук и идвай