10 Април, 2012 15:38 888 1

Мис България чете с второкласници

  • мис българия-
  • ваня пенева-
  • четене

Докато участничките в риалитито „Пътят към короната 2”, което проследява избора на Мис България 2012, дават гласност на редица социални проблеми,  настоящата носителка на короната Ваня Пенева продължава своята мисия „Преоткрийте красотата на четенето”.

Този път Ваня гостува на второкласниците от СОУ „Христо Ботев” във Враца. Красавицата прочете част от книжката „Лазаре, Цветница и Великден във Врачанско”, след което получи грамота за своето участие в „Седмицата на „маратонското четене”, която се проведе в града. Както винаги при своите четения, Ваня получи много подаръци и се снима с малчуганите за спомен, а раздаването на автографите отново отне повече от час.

В същото време момичетата, които се борят за короната на Мис България 2012, тази вечер ще продължат да се запознават с проблема с грижите за кучетата. Това е втората кауза на красавиците, които са приели присърце някои от най-наболелите проблеми на обществото.

Зрителите ще могат да проследят грижите на момичетата за четириногите тази вечер от 21:00 по TV7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДАСКАЛА

    0 0 Отговор
    А дано най накрая се научи...............