19 Февруари, 2019 10:49 6 265 0

Скалата показа как репетира за "Джуманджи 2" със специален гост (СНИМКА)

  • джуманджи-
  • скалата-
  • дуейн джонсън-
  • кевин харт-
  • дани де вито-
  • филм-
  • актьори-
  • гост

Дани Де Вито се присъединява към звездния актьорски състав за продължението на хитовия филм

Скалата показа как репетира за "Джуманджи 2" със специален гост (СНИМКА) - 1
Снимки: Shutterstock

Започна работа по продължението на "Джуманджи" и преди броени часове Дуейн Джонсън - Скалата зарадва феновете на лентата с кадър от репетициите. Плътно до него стоят други две звезди от филма - Кевин Харт, който участваше и в първата част на "Джуманджи" и новото попълнение в състава - живата легенда Дани Де Вито. На кадъра се вижда как тримата се забавляват искрено, докато четат сценария на новата лента.

Заснемането на филма се движи с изключителна скорост, понеже се очаква той да се появи на голям екран в края на тази година. Едва миналия месец бе обявено, че Де Вито се присъединява към актьорите. Към тази новина Скалата добави, че "филмът ще бъде неустоим".

"Магията на филма се крие в това кой в кого ще се превърне", казва Джонсън. "И идеята да имаме Дани Де Вито в състава ни беше твърде неустоима, знаехме, че е нещо, което искаме да дадем на публиката идната Коледа."

Работата по "Джуманджи" в момента е основен приоритет на Дуейн, тъй като се говори, че той дори отказал да води наградите "Оскар", за да може да се фокусира върху филма.

Скалата показа как репетира за "Джуманджи 2" със специален гост (СНИМКА)

Освен Джонсън, Кевин Харт и Де Вито, които ще снимат лентата, към тях се присъединяват и познатите ни от първата част Ник Джонас, Джак Блек и Карън Гилиън. Нови актьори в продължението ще бъдат Дани Гловър и Акуафина. На режисьорския стол се завръща Джейкъб Касдан.

Премиерната дата на "Джуманджи 2" е 13 декември 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА