Last news in Fakti

25 Февруари, 2019 12:00 4 160 2

Холивудски секссимвол спира голите сцени (ВИДЕО)

  • джеймс райтън-
  • кийра найтли-
  • принц чарлз

Актрисата Кийра Найтли ще настоява да бъде заменяна от дубльорка пред камерата при еротични кадри

Холивудски секссимвол спира голите сцени (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Британската актриса Кийра Найтли вече ще отказва да се снима в голи сцени, тъй като вече е улегнала 33-годишна майка, съобщава Contactmusic.

Найтли има дъщеря от съпруга си Джеймс Райтън. На по-млади години тя нямала нищо против да се снима по евино облекло, когато ролята ѝ го изисквала. Но сега, при по-еротични кадри, тя ще настоява да бъде заменяна от дубльорка пред камерата.

"Чувствам се комфортно в своето тяло, доверява Найтли. Но сега, когато имам дъщеря, няма нужда да го показвам толкова, колкото преди". Актрисата заяви, че когато се намери нейна дубльорка за голите сцени, тя ще трябва лично да я одобри.

Холивудски секссимвол спира голите сцени (ВИДЕО)

Кийра довери, че когато била на 22 години, изпаднала в депресия, защото загубила доверие в себе си, след като била затрупана с критики относно актьорската ѝ кариера. Тя изживяла сериозен психически срив, след който дълго време не могла да се съвземе. Но сега се чувствала много уверена и знаела какво иска от живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пожарен Шланг

    12 2 Отговор
    Ама как така не ще? Има страхотно тяло, естествено, без капка корекция. И аз бих се чувствал комфортно дълбоко в нейното тяло
  • 2 БУМ

    13 2 Отговор
    Правилно решение, и кака Мара от махалата вече не е Мара Лесната, а Мара Трудната (че много трудно отказвала...).