Last news in Fakti

27 Февруари, 2019 21:59 1 895 2

Канадски рапър продава най-много (ВИДЕО)

  • дрейк-
  • рап-
  • рапър

Дрейк оглави класациите с успешния си албум "Scorpion"

Канадски рапър продава най-много (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Доминирането на Дрейк в класациите през 2018 г. му помогна да влезе в историята на звукозаписната индустрия като първия певец с най-големи продажби в света през няколко години, съобщи World entertainment news netwoorк

Канадският рапър оглави класациите с успешния си албум "Scorpion". Той беше най-стриймваният изпълнител за годината на платформи като Spotify и Apple music. Сега представители на Международната федерация на фонографската индустрия, която представлява интересите на звукозаписната индустрия в цял свят, сертифицира постижението му.

"Дрейк имаше невероятна година с рекорди, година заслужаваща титлата "Записващ изпълнител на годината в света" - каза Франсес Мур, председател на Международната федерация на фонографската индустрия. - Това, че Дрейк спечели тази награда за втори път е свидетелство за продължаващия му успех в света и способността му да завладява феновете и да установява контакт с тях".

Дрейк беше изпълнителят с най-големи продажби в света и през 2016 г. Ед Шийран получи титлата за 2017 г.

След Дрейк в класацията са Би Ти Ес. Ед Шийран слезе на трето място пред Пост Малоун и Еминем, които са съответно четвърти и пети.

Канадски рапър продава най-много (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    2 5 Отговор
    Путин да пуска Сарматите....няма смисъл да се продължава по тоя начин...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.