Last news in Fakti

3 Март, 2019 21:59 1 285 3

Ръст в гледаемостта на наградите "Оскар"

  • оскар-
  • церемония-
  • награди

Телевизионни рейтинги отчитат повишение

Ръст в гледаемостта на наградите "Оскар" - 1
Снимка: Shutterstock

Церемонията по връчването на тазгодишните награди „Оскар“ е отчела повишаване на телевизионната гледаемост на събитието, съобщи Cinema Blend.

През последните години церемонията отчиташе постоянно понижаващи се рейтинги. Това накара и телевизия ABC да обмисля различни варианти за организирането на наградите.

В крайна сметка през тази година е отчетен ръст от 14.3% в рейтингите. Според някои експерти повишеният интерес може да се дължи на присъствието в номинациите на комерсиални заглавия като „Бохмеска рапсодия“ и „Черната пантера“.

Освен това зрителите може да са имали интерес и как ще протече церемонията без водещ. Посочва се и богата музикална програма, в която бяха изпълнени всички песни, номинирани за наградата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смях

    7 0 Отговор
    Това е лъжлива новина. На кой му е кеф да гледа пропаднали хора. Пропаганда е.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кикимора

    2 0 Отговор
    Че къде иначе ще гледаме такъв цирк и разголени каки без гащи?! Хляб и зрелища ,нищо ново под слънцето!!!