Last news in Fakti

31 Март, 2019 05:48 3 146 4

Сандра Бълок можеше да е Нео от "Матрицата"

  • сандра бълок-
  • филм-
  • матрицата

Имало е вариант актрисата да получи главната роля в поредицата

Сандра Бълок можеше да е Нео от "Матрицата" - 1
Снимка: Shutterstock

Продуцентите на „Матрицата“ сериозно са обмисляли да поверят главната роля в поредицата на Сандра Бълок, съобщи Screen Rant.

Фантастичната поредица е една от най-популярните в историята. Главната роля на Нео направи Киану Рийвс един от най-успешните актьори в света.

Преди да започнат снимките на филма обаче са се обмисляли и други варианти. Ясно е, че ролята е била предложена на Уил Смит, който я е отказал.

Продуцентът Лоренцо ди Бунавентура разказва, че е бил под натиск да намери голяма звезда, заради неизвестността на режисьорите братя Уашовски в онзи момент. В един момент дори е било възможно главният герой да е жена, за да може главната роля да бъде дадена на Сандра Бълок.

Тя вече е признавала, че е имала предложение за ролята на Тринити, което е отхвърлила. В последствие ролята беше дадена на Кари Ан Мос.

Бълок е заявявала, че са ѝ били правени намеци за различни образи в поредицата. Тя обаче смята, че е бил направен най-добрия избор за главни актьори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митю

    8 0 Отговор
    Сандра ме кефи
    Достойно поведение,
    отношение към работа и колеги
  • 2 Хоха

    1 8 Отговор
    Тя е космата
  • 3 Нострадамус

    0 2 Отговор
    Малко е лигава.не е за матрицата
  • 4 Ved

    1 0 Отговор
    Ако тя беше играла филмът щеше да става за гледане. Най добрия филм на сетрите е Облака Атлас.