Last news in Fakti

30 Март, 2019 22:30 2 305 2

Крис Евънс не искал да е Капитан Америка

  • крис евънс-
  • роля-
  • капитан америка

Актьорът на два пъти отхвърлял ролята

Изпълнителният директор на Marvel Кевин Фейг разкри, че Крис Евънс не е бил от фаворитите за ролята на Капитан Америка, съобщи Movie Web.

Всъщност Евънс получавал предложения за ролята на два пъти. Той обаче винаги отклонявал ролята.

„Знаете, че преди той играеше ролята на Човека – факел във „Фантастичната четворка“. Струваше ни се странно отново да е в тази вселена. Ние разглеждахме различни варианти. Когато не намерихме никой, отново се върнахме към Крис. Знаете, че Патрик Стюарт игра Жан – Люк Пикард и професор Екзейвиар, а Харисън Форд Хан Соло и Индиана Джоунс. Казахме си: Какво пък толкова? Мисля, че решението беше добро“, заяви Фейг.

Наложило се е самият Робърт Дауни Джуниър да се обади на Евънс, за да го убеди да приеме ролята. В крайна сметка той вече представи образа в седем филма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Рошко

    1 2 Отговор
    Да е отишъл тогава в Русия ,да стане таварищ капитан