19 Април, 2019 22:00 1 726 2

Музикална легенда призна: Исках да стана... свещеник (ВИДЕО)

  • лайънъл ричи-
  • commodores-
  • комодорс

Лайънъл Ричи мечтаел да надене расото, след като се дипломира

Музикална легенда призна: Исках да стана... свещеник (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Световноизвестният певец и композитор Лайънъл Ричи възнамерявал да стане свещеник, но това било преди да пробие в музикалния бизнес, съобщи Контактмюзик.

Ричи си спомня, че напуснал домашното огнище и се записал в университет, където се запознал с приятелите си от бъдещата група Commodores. По това време той мечтаел да надене расото, след като се дипломира. Но тези негови намерения бързо се изпарили, след като чул истеричните възторзи по него след първия му концерт с бандата.

"Момичетата издаваха френетични писъци по мен. А дотогава никога не бях се радвал на женско внимание. Никога не съм бил герой в техните очи, като момчетата от колежа, играещи футбол, бейзбол или баскетбол. Аз се изявявах единствено на тенис корта при пълно дамско безразличие", доверява Ричи.

Музикална легенда призна: Исках да стана... свещеник (ВИДЕО)

След като чул одобрителните женски писъци, младият Лайънъл решил, че би било глупаво от негова страна да стане божи служител.

Оттогава певецът никога не бил прекъсвал контактите си с публиката. "Аз правя турнета от 1971 г. насам и нямам никакво намерение да ги спирам!", уверен е Лайънъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 007

    0 0 Отговор
    ://// аз съм пaс & нa ПAСищe бeз ПAСпорт-пopтфeйлa ми избeГA :-ооо
  • 2 Ломбов

    0 0 Отговор
    Можеше да стане актьор и да играе някакво животно във филми на дисни - Пантера или лъв :-) )