Last news in Fakti

26 Април, 2019 22:33 1 787 1

Лошото момче на Манчестър отново в действие (ВИДЕО)

  • лиъм галахър-
  • оейзис-
  • oasis-
  • ноел галахър

Лиъм Галахър ще изпълни свои нови песни на фестивала Гластънбъри

Лошото момче на Манчестър отново в действие (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лиъм Галахър ще зарадва феновете с изпълнения на песни от втория си албум на фестивала Гластънбъри през юни, съобщи Контактмюзик.

Бившият фронтмен на бандата Oasis, който дебютира в Гластънбъри през 2017 г., отговори на фен в Тwitter, след като бе запитан дали ще изпълни нови песни от втория си албум на сцена "Пирамидата" на феста във фермата Уърти през юни.

Четиридесет и шест годишният Галахър увери, че ще ги изпълни и в рамките на предстоящите си концерти в Англия и други европейски страни. Той обаче отказа да оповести как ще бъде озаглавен новият му албум.

Лиъм разкри още, че ще бъде подгряващ изпълнител в предстоящото турне на група The Who в САЩ през октомври. По-рано той довери, че планира до началото на април да приключи работата над продължението на албума си "As You Were", който излезе през 2017 г. и стана платинен.

"Приключихме записите за новия албум на 2 април", каза наскоро той. Лиъм отбеляза, че се предвижда до септември новият му диск да бъде пуснат в продажба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Метгонтан

    0 0 Отговор
    Лошото момче ..... абе да иде малко да се разходи в зиганската маааала и ше види какво е лоши момчета