25 Май, 2019 21:30 2 900 3

Disney снимат най-скъпия си филм

  • disney-
  • филм-
  • мулан

"Мулан" е получил рекорден бюджет

Филмът „Мулан“ може да се превърне в най-скъпия в историята на Disney, съобщи CBR.

Продукцията е екранизация на анимационния филм от 1998 г. По последни данни бюджетът на лентата е достигнал $ 300 млн.

Това е най-високия бюджет за филм в историята на студиото. Според запознати високият бюджет цели възможно най-голямо разпространение в Китай.

През последните години Китай се превърна във втория най-голям филмов пазар в света. С история, насочена специално към него, от Disney биха очаквали сериозни постъпления.

Филмът вече е в процес на снимки. Очаква се да излезе през следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 outlander

    10 21 Отговор
    В Америка бюджета за един филм надхвърля бюджета за отбрана на колхозната кочина, населявана от льокачи на бояришник и дегустатори на антифриз, за това Америка е велика, а колхозия - клоака.

    Коментиран от #3

  • 2 jo hustan

    9 10 Отговор
    Забранено за комуняги,защото накрая няма да има надпис канец филм хахахахххах
  • 3 Бачо Киро

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "outlander":

    Ясно е, че гледате я към САЩ, я към Русия, защото ако гледате нас трябва да мълчим непрестанно... Не ги мисли ти тях, бюджетът и на САЩ е около 10% за развитие, всичко друго е заплати, демек хранилка. 70те милиарда на Русия хич не са малко, когато плащат заплати в рубли. А ние 10 самолета не можем да купим с години, само лаене по медиите, пътищата ни пропадат след първия дъжд 10 дни след откриването на трасето и за 30 години дори пред една Сърбия не можем да дръпнем, която бе бомбардирана преди 20г и не е в ЕС... Същите фирми им строят пътищата, но там резултатите са други... Та не гледай в нашата кочинка, прав си, гледай и дрънкай за САЩ и Русия...